Putkityöt

Putkityöt Vantaa, Espoo ja Helsinki

PTS-Putki Oy tekee niin pienet kuin laajamittaisetkin putkityöt omakotitaloihin ja muihin asutuksiin Helsingin, Espoon, Vantaan sekä muualla pk-seudulla.

Putkityöt sisältävät lämpöjohtojen, viemärilinjojen ja käyttövesiputkien asennukset. Teemme putkiasennus- ja putkiremonttityöt alusta loppuun, jotta voimme olla varmoja työmme laadusta ja onnistuneesta lopputuloksesta. 

Onnistunut putkiremontti

Meiltä voi tilata myös vanhojen kohteiden perusparannustyöt.

Lämpö-, vesijohtoasennusta ja putkistosaneeraukset tehdään

  • Omakotitaloihin
  • Kerrostaloihin sekä
  • Kiinteistöihin

Luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta myös rakennus, sähkö, ilmanvaihto ja lattialämmitystyöt. Pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta putkiurakoinnista.

Perusasennustöiden laskutusehtot

Minimilaskutus on 150€. Hintoihimme sisältyvät matkakulut, laskutuslisät, pientarvikelisät sekä arvolisävero 24%. Lisäämme laskuun vain tarvikekulut menekin mukaan, jolloin laskutuserät ovat 1kpl tai 1 metri.

Työ veloitetaan toteutuneen kokonaistyöajan mukaan. Aika alkaa, kun putkimies lähtee suorittamaan työtä toimistoltamme Kirstinkuja 10. Laskutettavaa työaikaa on kaikki työhön käytetty aika, kuten tarvikkeiden nouto tukusta ja matka-aika toimistolta kohteelle ja takaisin. 

Ota yhteyttä »